La Veïnal és una proposta de televisió comunitària de les veïnes de la ciutat de Barcelona.

Quepo som un dels col·lectius de vídeo participatiu de la ciutat que, treballant de manera col·laborativa, proposem crear un canal de televisió (en línia i/o de TDT) perquè sigui una eina de comunicació de base, transversal i de lògica comunitària i alhora sigui un nou model televisiu que garanteixi la llibertat d’expressió i el dret a la informació de totes les veïnes de Barcelona.

L’objectiu principal és construir un relat de contra hegemonia cultural i informativa des d’una perspectiva veïnal i popular que faci visible la multiplicitat de realitats i veus de la ciutat a través la creació d’un mitjà audiovisual amb una lògica comunitària.

Comunitat

La Veïnal som una comunitat en creixement. Una comunitat impulsada per col·lectius de vídeo participatiu i comunicació comunitària. Una comunitat que va creure necessari i possible un mitjà comunitari, amb finançament públic i independent. Una comunitat que ha conformat un grup impulsor de 10 col·lectius i organitzacions socialment compromeses i que caminen compartint el projecte i sumant suports. Som part del programa Cultura Viva.

QuepoCàmeresiAcció | elParlante | Fora de Quadre | Teleduca | Telenoika

separador_portada_centrado