Sí, serem cooperativa!

 In En obert, Equip Quepo, Transformació social

Hola!

Potser encara no us n’havíem dit res, però ja fa mesos que treballem en un repte que ens il·lusiona moltíssim. Fins ara era un “secreto a voces”, però ara sí, ha arribat el moment d’explicar-vos-ho i dir-ho en veu alta: sí, serem cooperativa!

Era i és un pas necessari per ser més coherents amb la nostra manera de treballar i també amb la manera que tenim de veure i entendre el món. 
No ha sigut fàcil, però tot sembla indicar que ho aconseguirem abans d’acabar aquest 2017, ja que moltes elements s’han posat a lloc. Cal explicar-vos que hem rebut una subvenció del part del programa de Subvencions per la Promoció i Reforç de l’Economia Social i Solidària (ESS) de l’Ajuntament de Barcelona, que donarà l’empenta que faltava al projecte per poder-lo materialitzar.

Aquest petit pas per la humanitat, però enorme per nosaltres, haurà estat possible sobretot gràcies a l’esforç i la paciència de tot l’equip de Quepo i també gràcies a l’acompanyament i el suport de moltes persones i entitats: gent molt potent estretament vinculada al món de l’economia social i solidària, com el Gianni Orsini, la Cooperativa FACTO Assessors.
Des d’aquí els hi volem donar les gràcies 🙂

Ja ho veieu, el 2018 serà un any ple de canvis i nous reptes.
Encara ens queda molta feina per fer i molt camí per recórrer. I ho farem!

 

L’equip de Quepo

Recommended Posts

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.