the_switcher_typo
separador_portada_centrado

SwitchMed és la iniciativa que dóna suport a la implementació d’una producció i un consum sostenibles al sud i a l’est de la Mediterrània. Els Switchers són agents de canvi que desenvolupen solucions innovadores des d’una òptica social i ecològica per a la producció i el consum sostenibles a la Mediterrània.

A Quepo hem elaborat els audiovisuals de tres switchers: Med Nasses que treballa al Marroc, Complete Energy Solutions a Egipte i Feynan Eclogde que ho fa a Jordània. Tots tres són projectes de producció i consum responsables, des de la pesca artesanal, passant per les energies renovables i el turisme ecològic.

separador_linealimpia

AGIR

AGIR, l’Associació de Gestió Integrada de Recursos (Association de Gestion Integree des Ressources), treballa perquè la pesca local sigui social i ambientalment més sostenible i contribueix a la conservació dels ecosistemes marins. I tot amb la participació de gairebé 700 pescadors al voltant del Parc Nacional d’Alhucemas.

separador_portada

Els vídeos s’han realitzat sobre el terreny a Marroc, Egipte i Jordània, amb la col·laboració de Qudsart i Objetivo50.            L’objectiu principal és el de conscienciar i inspirar tots els actors socials i extendre les iniciatives arreu de la Mediterrània.

qudsart_objetivo50

Complete Energy Solutions

Egipte té com a gran repte assegurar l’accés a l’energia per tothom. Complete Energy Solutions (SEI), fundada per Yasser Elshazly l’any 2008, proposa una solució assequible per la crisi energètica que viu el país.

separador_portada

SwitchMed és una iniciativa del Centre d´Activitat Regional per a la Producción Neta (SCP/RAC), i que forma part del Pla d´Acció Meditrrrània del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

logo_switchmed_new

Feynan Ecolodge

Feynan Ecolodge és un hotel ecològic que funciona amb energia solar. Està situat a la Reserva de la Bioesfera de Dana, a Jordania i ajuda a la recaptació de fons per a la conservació de la biodiversitat. S’ha convertit, també, en un generador econòmic molt significatiu per a la comunitat local beduïna.

separador_portada