#BankingOnValues

Comunicació i gràfica de la Jornada Internacional sobre Banca amb Valors

separador_portada_centrado

La Jornada internacional Fem Banca Amb Valors, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Global Alliance for Banking On Values, es va duur a terme el novembre de 2017. La jornada ha situat Barcelona com un punt de trobada per tal que entitats financeres, administració pública i associacions de la ciutat puguin apropar-se a una banca basada amb valors que serveixen a la comunitat. Una alternativa sòlida, amb resiliència a llarg termini i el més important de tot, que serveix a les persones i l’economia real.

separador_linealimpia

Com hem treballat la campanya

Des de Quepo hem creat la campanya de comunicació integral participant en la organització de l’esdeveniment amb Tandem Social, des de la concepció fins als resultats. Hem buscat l’encaix, que per molta part de la societat segueix sent un oxímoron, entre banca i una filosofia empresarial ètica, amb valors.

Una campanya de comunicació on el relat, la gràfica i les xarxes socials s’han centrat en els pilars bàsics d’aquest model de banca, que ja ha arribat i ha canviat moltes ciutat del món. La Jornada ha reflectit que un canvi en les finances és possible i que ,aquest canvi,  ja està en marxa. No només perquè existeixen unes finances ètiques sinó perquè aquestes finances són les que financen el canvi cap a una societat més justa i amb menys desigualtats.

Què hem comunicat

De què parlem quan diem banca amb valors? Quins canvis implica? Quins valors defensa? Quins reptes i quins beneficis suposa posar en valor les persones per davant dels resultats econòmics?

Entitats bancàries, empreses, administracions públiques i agents del tercer sector i l’economia social es van trobar per debatre reptes i trobar solucions. Es van compartir casos d’èxit de transició a una banca ètica i més sostenible. Una jornada pràctica per parlar d’economia real.

iconos_web_bv1-1
iconos_web_bv1

EQUIP

Direcció Sonia Ros | Comunicació Oriol Gironés | Disseny gràfic 9pt | Vídeo Joaco Barcala

Aquest projecte l’hem desenvolupat conjuntament amb Tàndem Social

La jornada Banca amb valors ha estat coorganitzada per el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i l’Aliança Global de la Banca amb Valors.

I amb la col·laboració de Barcelona Activa.

separador_portada_centrado