BARCELONA CIUTAT DIVERSA 2018

separador_portada_centrado

Vídeo de sensibilització sobre la vulneració de drets i la discriminació estructural que recau sobre les persones immigrades en relació l’accés a l’habitatge a la ciutat de Barcelona; i cobertura audiovisual de La Trobada Barcelona Ciutat Diversa 2018, que organitza cada tardor el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona.

separador_linealimpia

Des de Quepo hem realitzat un vídeo eina sobre la vulneració de drets i discriminació estructural que recau sobre les persones immigrades en relació l’accés a l’habitatge a la ciutat de Barcelona.

En un context de vulneració general de drets en relació a l’accés a l’habitatge, el vídeo té com a objectiu sensibilitzar sobre la discriminació estructural, social y legal que recau sobre les persones immigrades en l’accés a l’habitatge. Aquesta discriminació provoca condicions de vida inacceptables i situacions de vulneració de drets, de vegades desconegudes, i plenament denunciables.

A través de veus coneixedores d’aquesta realitat i amb propostes i recursos per combatre-la, el vídeo funciona com una eina, tant pel Consell com per les entitats que el formen, per donar a conèixer els recursos existents per atendre i denunciar aquests casos de vulneració de drets en l’accés a la vivienda, a la ciutat de Barcelona.

El vídeo de sensibilització es va projectar en el marc de la Trobada Barcelona Ciutat Diversa 2018.

logo_barcelona_diversa
separador_portada_centrado

Equip

Direcció i coordinació Lucía Andújar, Berta Diumaró | Producció Raquel Bonell | Càmera María Nova | Muntatge Joaco Barcala | Disseny gràfic Chus Portela

Guió i coordinació del vídeo de cobertura Raquel Bonell | Gravació i muntatge del vídeo de cobertura Joaco Barcala

Amb el suport d’Airun i la participació de les entitats que formen el Consell Municipal de la Immigració de Barcelona