KN60lab: ens retrobem al setembre, a la Rambla del Raval

 In Comunicació transformadora, Educació transformadora, Equip Quepo, Transformació social

Hola!

Després de la festa major del Raval, tot just fa deu dies, ha arribat el moment de de fer una aturada: l’equipament de KN60lab tanca les portes. La bona notícia és que, només serà això, una “aturada” i que el projecte tornarà a peu de carrer, a la Rambla del Raval, el mes de setembre.

Marxem de vacances amb un bon regust de boca, repassant la bona experiència que ha suposat tot plegat: compartir aquesta aventura amb les companyes i amigues de L’Esberla, les experiències viscudes i tot l’aprenentatge guanyat a dins i fora dels dos mòduls, i, sobretot, saber que ens hem guanyat un raconet al cor del Raval, un barri que ens ha rebut i ens ha acollit d’una manera brutal. Marxem convençudes que el projecte de KN60lab encara ha d’aportar molt i que ens aportarà encara més experiències tan professionals com personals.

Segur que valdrà la pena seguir ben atentes com evoluciona durant la nova etapa que viurà a la tardor. Mentrestant, podeu visitar la web www.kn60lab.wordpress.com. Un espai en forma de repositori, on s’hi poden consultar les metodologies de treball, mapes d’interessos i altres materials que l’equip ha desenvolupat i que s’han volgut oferir en obert i compartir amb les entitats i tècnics que han acompanyat el projecte al llarg d’aquest temps.

Ara que s’acosta l’agost, que els dos mòduls ja estan recollits, el mobiliari del taller amb Makea endreçat, i la calor a la Rambla és més intensa que mai… ens ve de gust posar la mirada al retrovisor i compartir amb vosaltres unes quantes imatges d’aquests mesos, de març a juliol.

Ens veiem a la tornada… al setembre, a la Rambla del Raval!

Recommended Posts

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.