Titular notícies

Comença el rodatge de "Connecta't amb la natura"

Divendres 18 Març 2011Connecta't a la natura amb Quepo i la Xarxa de Custòdia del Territori.

Ahir vam començar el rodatge del spot “connecta't a la natura” per a la campanya “viu la terra” de la Xarxa de Custòdia del Territori, sota l'ombra d'una alsina meravellosa del Montseny i amb els dits creuats per que no ens plogués.

 

Un spot per al portal web www.viulaterra.cat de la XCT, adreçat a les persones que estem interessades en conservar la natura i els paisatges del nostre país, i que sabem que per aconseguir-ho ens hem d'implicar.

  

Un projecte que té al Pau “segrestat” a la realització, el Julián a la producció, el Pablo treient el nas i posant els ulls, l'actriu Andrea Trepat col·laborant per primer cop amb nosaltres i un equip de col·laboradors i col·laboradores que creix dia a dia, la direcció de fotografia del Marc Miró, el so de l'Oriol Campi que repeteix amb Quepo, el Michael i el Jorge a la produ, la Nuria amb el vestuari i l'Alba amb l'imatge de l'Andrea, aturo aqui!!! Bé, un equip col·laborador fantàstic que està fent aquest projecte possible per Quepo, però sobretot per als de la Xarxa que treballen cada dia per que no perdem el contacte amb la natura, ni la responsabilitat de cuidar-la.
 
Acabem la notícia feliços!!! Europa reconeix el model català i balear de custòdia del territori.
Un reconeixement més per al treball de la XCT.


Últimes Notícies

notícies

newsletter

subscriu-te al nostre butlletí de video social
 

O als nostres titulars de notícies...