Titular notícies

Canvia de canal per la discapacitat

Dimarts 22 Setembre 2009


Discapacitat televisió és el primer medi televisiu online amb continguts dedicats exclusivament a les persones amb algun tipus de discapacitat. Emet des de gener i té una programació diària i interactiva.
Ferran Ramírez/Redacció Canal Solidari (21/09/2009)

Milers de persones al món tenen algun tipus de discapacitat però poca representació en els mitjans de comunicació. Diverses entitats van decidir unir-se per posar fi a aquesta situació. Així és com el passat mes de gener va néixer Discapacitat Televisió, el primer canal en línia de televisió del món dedicat a les persones d'Espanya i Llatinoamèrica amb algun tipus de discapacitat per fomentar la seva inclusió.

Segons els seus responsables, la televisió en línia és la "millor manera forma d'arribar a un col·lectiu tan especial de forma directa, sense restriccions de freqüència ni de fronteres". La seva missió, subratllen, és informar, difondre i educar sobre les diferents discapacitats en la nostra societat i convidar a les persones a practicar el civisme cap al col·lectiu. Properament Discapacitat televisió començarà a emetre via satèl·lit.

Aquí teniu una mostra de la programació :


pots llegir la notícia completa a Canal Solidari

Més, sobre...: discapacidad , televisión , online , tv
Últimes Notícies

notícies

newsletter

subscriu-te al nostre butlletí de video social
 

O als nostres titulars de notícies...