Titular notícies

Els petits gestos d'Humania TV

Dilluns 9 Març 2009


HUMANIA.TV ÉS UNA WEB DE COMUNICACIÓ SOCIAL QUE OFEREIX NOTÍCIES, RÀDIO I TELEVISIÓ PER INTERNET

Van néixer com un canal de televisió temàtic. A poc a poc, han anant ampliant els seus continguts i ara compten amb un nombre variat de seccions, entre les quals hi ha una ràdio digital y un apartat de notícies que actualitzen amb regularitat. El que no ha canviat és la filosofia que hi ha al darrere. Humania.tv és una pàgina web dedicada a la comunicació per al desenvolupament.

Com ells mateixos diuen a la seva web, de vegades “petits gestos arriben a convertir-se en grans accions”. El projecte d'Humania.tv va creixent a partir d'una iniciativa de la fundació Mundo 21, una entitat sense ànim de lucre que realitza projectes pel desenvolupament servint-se de les noves tecnologies. La web disposa d'un canal de televisió on es difonen documentals i vídeos relacionats amb els drets humans, el medi ambient o tot allò que tingui a veure amb les activitats d'ongs.

“Humania en les seves versions de tv, ràdio i notícies escrites ofereix, dia a dia, la possibilitat d'actualitzar i donar a conèixer tot fet informatiu general des de qualsevol organització ciutadana o institució”, declaren a una pàgina que pretén actuar com “una finestra que convida a la participació per difondre i informar”.

D'aquesta manera, la fundació Mundo 21 posa la seva plataforma a disposició d'aquelles entitats que vulguin difondre les seves activitats. Entre els temes pels quals mostren interès particular hi ha el voluntariat, la cooperació internacional, el medi ambient, la responsabilitat social corporativa, les discapacitats o les noves tecnologies pel desenvolupament. “Creiem que la veracitat ens fa més lliures i més humans”, afegeixen.

Més informació:

www.humania.tv

Més, sobre...: tv , televisió , internet , vídeo social , ong , online , notícies , humania
Últimes Notícies

notícies

newsletter

subscriu-te al nostre butlletí de video social
 

O als nostres titulars de notícies...