Hospital Amic.

 In Vídeo sensibilització, Vídeo social

En aquests dies en els que la sanitat pública del nostre país està vivint un desmantellament voraç del que la ciutadania va lluitar durant dècades per aconseguir; que l’horitzó proper ens albira una nova etapa de mobilitzacions, reclamacions i noves realitats, una part de l’equip de Quepo estem immersos en un nou projecte relacionat amb els hospitals i els i les nenes.

L’Hospital Sant Joan de Déu sempre ha tingut una cosa molt clara: el temps que passa un nen a un hospital es crucial per a la seva vida, no només pel que comporta a la curació de la seva malaltia, sinó a tot el procés emocional que viu abans, durant i després. Hospital Amic s’encarrega d’això, de treballar braç a braç anestesistes i pallassos, infermeres i músics, gossos i metges,…tots són professionals del què fan, i la finalitat de cada pas que donen és una: que el nen visqui una difícil experiència de la millor manera possible, tot sota recepta mèdica.

Amb aquest vídeo volem recolçar i visibilitzar un sistema que funciona, que creu en les persones i que hauria de ser el que els nostres gobernants defensessin per a un sistema sanitari públic de qualitat i d’accés lliure per a tothom.Ara per ara només és possible si les persones, entitats i empreses el recolzen.

El nostre equip de rodatge (Adriana realitzant, Cris a la càmera amb el reforç de la Núria, Agost amb el so i Bibi portant la producció), va viure un dia de grabació molt intens amb la gran ajuda de la Mariana dins de l’hospital que va fer possible organitzar-ho tot.

El projecte ara està al forn, en procés de muntatge, a les mans de Regino, que repeteix projecte amb nosaltres després d’Interferències, i esperem poder fer-vos un tastet en pocs dies.

Mentrestant, algunes imatges de la grabació.

      Els papallupes en acció.

Els pares son l’eix central a l’hospital, entren a tot arreu.

     Mel, una de les nostres protagonistes.

La Núria, la child life de l’hospital, parlant amb el Pau..

Recommended Posts

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.